Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ακρόπολη στο Youtube - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Ακρόπολη Αθηνών: Ένα μνημείο παγκόσμια κληρονομιάς. Μια ζωντανή απόδειξη ότι οι αρχαίες κοινωνίες αναζητούσαν ακροπόλεις για να χτίσουν τα ιερά τους και να τιμήσουν τους θεούς τους με την λατρεία που τους άρμοζε.

Το άκρο της πόλης  εκεί που συμβολικά δημιουργούνταν ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του ορατού και του αόρατου, γεγονός που υποδηλώνει τον υψηλότερο εαυτό, την αυτογνωσία.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος σήμερα έχει ανάγκη από μια Νέα Ακρόπολη, που δεν θα είναι κατασκευασμένη από πέτρα και μάρμαρο, αλλά από ανθρώπους με στόχο να ανακτήσουν τους ισχυρούς δεσμούς ένωσης μεταξύ τους και με τη φύση.

Αυτό δεν μας εμποδίζει να θαυμάσουμε την Ακρόπολη και τα μνημεία της μέσα από τα εντυπωσιακά βίντεο που υπάρχουν στο Youtube και τα οποία παρουσιάζουν την ιστορία και την πορεία της Ακρόπολης μέσα στους αιώνες καθώς και την ομορφιά της κατασκευής και της φυσικής της θέσης.


Η παλιά και η νέα Ακρόπολη μέσα στη διάρκεια της ιστορίας

Μια εικονική ανακατασκευή της Ακρόπολης3D Αναπαράσταση της ΑκρόποληςΚαι τέλος μια παρουσίαση της Ακρόπολης με την τεχνική του TimelapseΓιατί ονομαζόμαστε ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας